Tetőbiztonsági és egyéb termékek

A kémény fontos kiegészítői, melyek nélkülözhetetlenek a biztonságos üzemeltetéséhez.

Ide tartoznak:

  • tetőkibúvók
  • tetőjárdák
  • légbevezetők
  • kéményajtók
  • kenőanyagok, ragasztóanyagok
  • rögzítéstechnika
  • szén-monoxid érzékelők
  • mindenféle egyéb

Tetőkibúvó

Horganyzott vaslemezből készült, ferde tetőhöz használható elem, mely jobbos, balos, és felnyíló változatban is állandóan kapható. Nagyon jó ár-érték arány. A kémény szinte nélkülözhetetlen tartozéka, melyet sok esetben kötelezően előírnak a kéményseprők.

Tetőjárda

Tüzihorganyzott acélból készül, ha az ellenőrzéshez a kéményseprőnek ki kell lépni a tetőre, azesetben kötelező. Minden elemét tartjuk raktáron, komplett kilépő, talpak, járdák, oszlopok, korlátok.

Légbevezetők

Nyílt égésterű tüzelőberendezések nélkülözhetetlen tartozéka. Faláttörésbe és nyílászáróba épített változata is állandóan kapható.

Kéményajtók

Rozsdamentes acélból készült 100x150 vagy 120x180 mm méretű tanúsított alkatrészek. Van tömör /általánosan használt/ és rácsos /átszellőzésre használt/ változata is.

Kenőanyagok, ragasztóanyagok

Szilikonzsír, kályhatőmítő, hagyományos és hőálló szilikon tömítőanyagok, szalagok.

Szén-monoxid érzékelők

A szén-monoxid színtelen, szagtalan gáz. A szén-monoxid fajsúlya hasonló mint a levegőé, egyenletesen oszlik szét a szobában! Mivel jellemzően égési folyamat során képződik, vélhetően melegebb lesz, mint a környező levegő, így felfelé száll.

Minden helyiségbe érdemes vészjelzőt felszerelni, ahol tüzelőberendezés található, de különösen fontos a háló és minden olyan szoba, ahol sok időt töltünk. Az egyszobás lakásokban a vészjelzőt a tűzhelytől a lehető legtávolabb, az ágyhoz pedig a lehető legközelebb kell felszerelni.

magyar zászló angol zászló

Ez az oldal még nem készült el.

Ez az oldal fogja tartalmazni az elmentett kedvenceket, a megrendeléseket, a mentett kéményterveket, munkalapokat és elkészített árajánlatokat.

A webáruházi profil megtekintése illetve a belépés erre a linkre kattintva tehető meg.

Ez az oldal még nem készült el.

Később itt lehet majd megtekinteni illetve megrendelni a kosárban lévő termékeket.

A kosár tartalma egyelőre itt érhető el.

Az oldal sütiket használ. További információ