Bemutatkozás

Otthon a kéményekben

Az otthon az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat, ahol meleg és kényelmes kuckó vár egy nehéz nap végén. Egy biztonságos kikötő, ahol a családunk éli mindennapjait – és ahol egyetlen probléma minden szerettünk életére hatással van.

2011-ben indult családi vállalkozásunk, hogy minden magyar család számára biztosítsuk a professzionális kémény rendszereket – a legapróbb alkatrészektől a komplett tervezésig, tanácsadásig.

Minél olcsóbb…

… annál jobb?

A mai világban minden termék legalább három különböző árszinten kapható. Partnereink kiválasztásánál éppen ezért nem az ár dominál, hanem a minőség.

Kémény webáruházunkban kizárólag kiemelkedő minőségű, CE minősítéssel rendelkező termékek jelenhetnek meg. Magyarországon kevéssé ismert márkákkal dolgozunk – így vásárláskor a termék valós árát fizeti meg, nem a márkanevet.

Tudjuk, mi az igazi érték!

Ezért nem hiszünk az olcsó megoldásokban – a palettára kerülő termékeknek szigorú szűrőn kell átmenniük. Családi vállalkozásként pontosan tudjuk, az igazi érték nem egy-egy alkatrész árában, de nem is a márkanévben rejlik.

Egy kéményrendszer alkotóelemeinek valódi érdeme:

  • évtizedes megoldás, egyszeri beruházással
  • szabványoknak és jogszabályoknak megfelelő kialakítás
  • hibátlan, biztonságos üzemelés

Tervezze meg égéstermék-elvezető rendszerét most, és rendelje meg a szükséges kémény alkatrészeket egy kattintással!


Kémény webáruház Kémény Kémény rendszer

magyar zászló angol zászló
Az oldal sütiket használ. További információ